Avoimet työpaikat Rekrytointi

Suuhygienisti

SUUHYGIENISTIN työsopimussuhde
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen kelpoisuus(laillistettu suuhygienisti). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomenkielen taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön ja kehittämismyönteisyyttä. Työ on aikuisten parodontiittipotilaiden hoitoa. Työ edellyttää vankkaa kokemusta aikuisten parodontiittipotilaiden systemaattisesta hoidosta, itsenäistä ja kustannustietoista työtapaa. Työ on suuhygienistin kliinistä vastaanottotyötä ja/tai hammaslääkärin avustamista sekä tarvittaessa terveyden edistämiseen liittyvää toimintaa kaikissa kuntayhtymän toimipisteissä.

Toimeen valitulla on oltava tartuntalain 48 pykälän mukaisesti joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Työtilat ovat toimivat. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä ja röntgenkuvat ovat digitaaliset. Työajoissa on joustavuutta ja koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen on hyvät mahdollisuudet.

Hakemukset liitteineen 1.6.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivustolla olevan hakuilmoituksen liitteenä olevalla lomakkeella tai osoitteeseen Riihimäen seudun terveyskeskuksen ky, PL 13, 11101 Riihimäki, kuoreen merkintä ”Hakemus”.

Kuntarekry työavain 180312

Tehtävässä voi aloittaa sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

 

Tarkempia tietoja antaa osastonhoitaja Wirva-Tuulia Nykänen, puh. 019 758 5665, sähköposti: wirva-tuulia.nykanen@riihimaki.fi.Kommentit on suljettu.