Avoimet työpaikat Yleinen

Talouspäällikön toimi

Talouspäällikkönä tehtäviisi kuuluu kuntayhtymän toiminnan ja talouden ohjauksen ja seurannan vahvistaminen sekä kuntayhtymän kustannuslaskennan raporttien ja ennusteiden laatiminen. Tuotat tietoa kuntayhtymän johdolle ja luottamushenkilöille päätöksenteon tueksi. Lisäksi olet mukana kuntayhtymän sisäisen valvonnan ja tarkastuksen sekä riskienhallinnan kehittämisessä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tai taloussuunnittelun tehtävistä, analysointikykyä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa ja hyvää yhteistyökykyä. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Talouspäällikön toimi on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Valitun on ennen työsopimussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on 4 kuukautta. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen.

Hakemukset 8.6.2018 klo 15.00 mennessä:

  • www.kuntarekry.fi lomakkeen kautta työavain 183451 tai osoitteella terveyskeskus@riihimaki.fi
  • kirjalliset hakemukset Riihimäen seudun terveyskeskuksen ky, kirjaamo, Penttilänkatu 5, PL 13, 11101 Riihimäki, kuoreen merkintä ”Talouspäällikkö, hakemus”

Lisätiedot: yhtymäjohtaja Jussi Savola, 019 758 5512, jussi.savola@riihimaki.fi

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän muodostavat Riihimäen kaupunki sekä Hausjärven ja Lopen kunnat eteläisessä Hämeessä, asukkaita on noin 47 000. Riihimäen seudulle on erinomaiset kulkuyhteydet, Riihimäki sijaitsee pääradan varrella ja moottoritien tuntumassa alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä on lääkäreitä, hoitotyön ja tukipalvelualojen am-mattilaisia yhteensä noin 420. Kuntayhtymän talouskehitys on ollut viime vuosina nousujohteinen ja vuoden 2017 tulos oli jo viidettä kertaa peräkkäin ylijäämäinen.Kommentit on suljettu.