Avoimet työpaikat Fysioterapia

Fysioterapeutti

Tehtävän kuvaus

Etsimme fysioterapeuttia Riihimäen seudun kotikuntoutukseen, jota olemme parhaillaan kehittämässä. Tämän hetkiseen tehtävääsi kotihoidossa kuuluu ikäihmisten hyvän elämän tukeminen yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa, toimintakyvyn arviointi, osallistavan ja tavoitteellisen kuntoutuksen suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä apuvälinetarpeen arviointi.

Odotamme, että olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen, sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja työyhteisötaidot sekä kykyä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.  Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja kotikuntoutuksesta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto..

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työn hoitoa. Työ alkaa 11.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sinulla tulee olla voimassa tartuntalain 48 § mukaiset rokotukset.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

 Työavain:  209985

Työ alkaa:                                       11.3.2019

Palkkaus:                                        2480,63/kk

Haku päättyy: 23.1.2019 14:00                        Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 2.1.2019 13:15                      Työn luonne: Kokoaikatyö

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
Terveyskeskuskuntayhtymän muodostavat Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella eteläisessä Hämeessä.

Fysioterapian uusitut toimitilat ovat  Riihimäen sairaalassa, Kontiontie 77.  Koko organisaatio ja työyhteisömme ovat vireitä ja kehittyviä.

Kysy lisää fysioterapian ja lääkinnällisen kuntoutuksen osastonhoitaja Päivi Kalliolta  040 330 5702  tai fysioterapeutti Lenita Erikssonilta 040 330 5934.

 Kommentit on suljettu.