Terveydenedistäminen

Nuorten terveyspalvelut siirtyivät Kallionkadulle

Nuorten terveydenhoitaja Anni Kuorttinen on muuttanut Junailijankadulta Nupin tiloista uuteen toimipisteeseen. Anni jatkaa nuorten terveydenhoitajana osoitteessa Kallionkatu 10–16 E 4. krs. Hänet löytää huoneesta numero 6 tiistaisin ja torstaisin klo 8 – 15. Annin tavoittaa puhelimitse numerosta 019 758 5826 tai 050 366 0422. Nuorten terveyspalvelujen lääkärin vastaanotot siirtyvät myös Nupista Kallionkadulle ja aika lääkärille varataan Annin kautta.

Anni jatkaa tiivistä yhteistyötä Nupin, ohjaamon, nuorisopalveluiden ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sekä mielenterveys- ja päihdeyksikön kanssa.

Nuoret voivat olla Anniin yhteydessä terveyteen ja hyvinvointiin, elämäntapoihin, mielenterveyteen sekä raskauden ehkäisyyn ja seksitauteihin liittyvissä asioissa. Annille voi varata ajan, jos tarvitsee keskusteluapua mielialaan, ahdistuneisuuteen tai alakuloisuuteen liittyvissä asioissa. Terveystarkastuksia ja rokotuksia tarjotaan niille nuorille, jotka eivät ole koulussa tai opiskelemassa.

Nuoret itse ja yhteistyökumppanit voivat ottaa yhteyttä aivan pienissäkin asioissa ja sopia tapaamisen terveydenhoitajan kanssa. Terveydenhoitajan voi kutsua myös yhteistapaamiseen nuoren/perheen ja yhteistyökumppanien kanssa.

Terveydenhoitaja Anni Kuorttinen
p. 019 758 5826, 050 366 0422
Käyntiosoite: Kallionkatu 10–16 E, 4. krs, huone nro 6
Avoinna: tiistaisin ja torstaisin klo 8 – 15

>> Lue lisää: Nuorten terveys- ja hyvinvointipalvelut

 Kommentit on suljettu.