Vauva-vanhempiryhmä, fysioterapian perhevalmennus

Tervetuloa perhevalmennukseen fysioterapian vauva-vanhempiryhmään Riihimäen sairaalan fysioterapian ryhmätilaan.

Vauva-vanhempiryhmässä saat tietoa

  • vauvan kehityksestä
  • keinoista tukea vauvan liikunnallista ja kokonaisvaltaista kehitystä.
  • varhaisen vuorovaikutuksen merkityksestä
  • sekä mukavaa käytännön harjoittelua!

Vauva-vanhempiryhmä on kohdennettu noin 2-4 kuukauden ikäisille vauvoille vanhempineen.

Ryhmä on kertaluonteinen. Voit valita sopivan ajankohdan. Pukeudu sopivan rennosti, että voit olla vauvan kanssa matollakin. Ryhmän max koko on 8 perhettä/kerta.

Paikka:  Riihimäen sairaala, Kontiontie 77, 3krs, Fysioterapian ryhmätila. Ryhmät kokoontuvat maanantaisin; 21.9., 26.10., 23.11., ja 14.12.
Ilmoittaudu tästä

VAHVUUTTA VANHEMMUUTEEN – PERHERYHMÄT

Vauvaperheryhmässä vanhemmilla on mahdollisuus tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja keskustella vauvaan ja perhe-elämään liittyvistä aiheista. Ryhmässä saa luvan pysähtyä ajattelemaan ja kuvittelemaan sitä, mitä oma vauva mahtaa käyttäytymisellään kulloinkin vanhemmalle viestittää. Jokaisella kerralla on oma teemansa.

Vauvat ovat ryhmän alkaessa noin 2 – 6 kk. Suljettu ja maksuton vauvaperheryhmä kokoontuu 8 kertaa ja noin joka toinen viikko. Perheryhmiä on järjestetty yli sadassa kunnassa ympäri Suomen. 98 % perheryhmiin osallistuneista vanhemmista suosittelisi perheryhmää muille perheille.

Voit kysyä alkavista ryhmistä myös omalta terveydenhoitajaltasi.

Tervetuloa mukaan vauvaperheryhmään – Vahvuutta vanhemmuuteen

Klikkaa kuva isommaksi

LAPSI MIELESSÄ – VANHEMPAINRYHMÄ

Ryhmässä pysähdytään yhdessä vanhempien kanssa keskustelemaan lapsiperheen arjesta. Pohtimalla omia ja lapsesi kokemuksia, opit ymmärtämään entistä paremmin lapsesi tarpeita ja käyttäytymistä. Ohjatut keskustelut antavat uusia oivalluksia ja näkökulmia vanhemmuuteen. Ryhmässä tutustut myös toisiin perheisiin ja voit jakaa kokemuksiasi lapsiperhearjesta muiden samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa ja jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa.

Syksyn 2019 ryhmä:

3 – 5 -vuotiaiden lasten huoltajille