VAHVUUTTA VANHEMMUUTEEN – PERHERYHMÄT

Vauvaperheryhmässä vanhemmilla on mahdollisuus tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja keskustella vauvaan ja perhe-elämään liittyvistä aiheista. Ryhmässä saa luvan pysähtyä ajattelemaan ja kuvittelemaan sitä, mitä oma vauva mahtaa käyttäytymisellään kulloinkin vanhemmalle viestittää. Jokaisella kerralla on oma teemansa.

Vauvat ovat ryhmän alkaessa noin 2 – 6 kk. Suljettu ja maksuton vauvaperheryhmä kokoontuu 8 kertaa ja noin joka toinen viikko. Perheryhmiä on järjestetty yli sadassa kunnassa ympäri Suomen. 98 % perheryhmiin osallistuneista vanhemmista suosittelisi perheryhmää muille perheille.

Voit kysyä alkavista ryhmistä myös omalta terveydenhoitajaltasi.

Tervetuloa mukaan vauvaperheryhmään – Vahvuutta vanhemmuuteen

Klikkaa kuva isommaksi

LAPSI MIELESSÄ – VANHEMPAINRYHMÄ

Ryhmässä pysähdytään yhdessä vanhempien kanssa keskustelemaan lapsiperheen arjesta. Pohtimalla omia ja lapsesi kokemuksia, opit ymmärtämään entistä paremmin lapsesi tarpeita ja käyttäytymistä. Ohjatut keskustelut antavat uusia oivalluksia ja näkökulmia vanhemmuuteen. Ryhmässä tutustut myös toisiin perheisiin ja voit jakaa kokemuksiasi lapsiperhearjesta muiden samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa ja jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa.

Syksyn 2019 ryhmä:

3 – 5 -vuotiaiden lasten huoltajille