Perhekeskus Yleinen

Perhekeskusverkosto kannustaa kaikkia mukaan leikin maailmaan – Leikkipäivää vietetään 24.4.2021

Kanta-Hämeen maakunnan perhekeskukset yhdessä alueen järjestöjen ja yhdistysten kanssa mainostavat leikkipäivää ja kannustavat kaikkia leikin maailmaan. Viestinnässä: #perhekeskushäme

Perhekeskusverkosto haastaa järjestöjä mukaan leikkipäivään

Leikkipäivä-viikkoa vietetään viikolla 16 (19.-24.4.). Viikko huipentuu valtakunnalliseen Leikkipäivään lauantaina 24.4.2021. Leikkipäivän teemana on “Leikkien lähelle luontoa”, jolla halutaan nostaa esiin luonnon ja lähiympäristön merkitys leikissä.

Leikkipäivä-ohjelma edistää leikkiä joka päivä, mutta kerran vuodessa koko Suomi leikkii yhdessä. Seuraava valtakunnallinen Leikkipäivä järjestetään 24.4.2021. Koko kyseinen viikko (19.– 24.4.2021) on omistettu leikin teemaviikolle, jolla halutaan kannustaa kaikenikäisiä nauttimaan leikin ilosta.

Tämän vuoden teemana on ”Leikkien lähelle luontoa”. Leikkipäivässä on mukana myös YouTubesta tutut Lotta ja pappa.

Leikkipäivä tarjoaa koko perheen tekemistä rajoituksista huolimatta.

Kanta-Hämeen perhekeskusverkosto haastaa kaikkia viettämään yhteistä leikkipäivää!
Samalla haastetaan myös yhdistyksiä mukaan leikkiin ja innostamaan omaa jäsenistöä leikkimään ulos luontoon. Leikkipäivää voi viettää rajoitusten mukaisesti pienelläkin porukalla kotipihalla tai lähiluonnossa.

Miten mukaan?

  • Tutustukaa Leikkipäivä-vinkkeihin ja materiaaliin osoitteessa www.leikkipaiva.fi
    Voitte esimerkiksi tulostaa valmiin luontobingo-lomakkeen, leikkiä puusokkoa tai puulajihippaa. leikkipaiva.fi-sivustolta löytyy lisää valmiita leikkejä. Leikkipäivää voi juhlia myös pelaamalla tätä varten suunniteltua Iloa etsimässä -mobiilipeliä. Peli julkaistaan huhtikuussa ja siitä lisätietoa tulee löytymään Leikkipäivän sivuilta.
  • Valitkaa omalle yhdistykselle sopiva tapa toteuttaa teemapäivää.
  • Viestikää leikkipäivästä omalle jäsenistölle ja innostakaa heitä mukaan.
  • Yhteiseen maakunnalliseen tapahtumaan mukaan voi liittyä ottamalla kuvan tai videon leikkihetkestä ja jakamalla sen sosiaaliseen mediaan ja käyttäen yhteisiä tunnisteita #leikkipäivä #perhekeskushäme

www.meidanhame.fiKommentit on suljettu.