Avoimet työpaikat Rekrytointi

Suuhygienisti

SUUHYGIENISTIN työsopimussuhde

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen kelpoisuus(laillistettu suuhygienisti). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomenkielen taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön ja kehittämismyönteisyyttä. Työ on aikuisten parodontiittipotilaiden hoitoa. Työ edellyttää vankkaa kokemusta aikuisten parodontiittipotilaiden systemaattisesta hoidosta, itsenäistä ja kustannustietoista työtapaa. Työ on suuhygienistin kliinistä vastaanottotyötä ja/tai hammaslääkärin avustamista sekä tarvittaessa kotikäyntejä palveluasunnoissa ja terveyden edistämiseen liittyvää toimintaa kaikissa kuntayhtymän toimipisteissä.

Työtilat ovat toimivat. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä ja röntgenkuvat ovat digitaaliset. Työajoissa on joustavuutta ja koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen on hyvät mahdollisuudet.

Työavain: 209734

Hakemukset liitteineen 25.1.2019 klo 13.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivustolla olevan hakuilmoituksen liitteenä olevalla lomakkeella tai osoitteeseen Riihimäen seudun terveyskeskuksen ky, PL 13, 11101 Riihimäki, kuoreen merkintä ”Hakemus”.

Tehtävässä voi aloittaa sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Tarkempia tietoja antaa osastonhoitaja Wirva-Tuulia Nykänen, puh. 019 758 5665,

sähköposti: wirva-tuulia.nykanen@riihimaki.fi.Kommentit on suljettu.